Saucijzenbrood
- Voorbereiding5 min
- Bereidingstijd40 min
- Totale tijd45 min
- Aantal porties4 porties
Ingrediënten
Voor 4 personen
- Korstdeeg (bladerdeeg) uit de vriezer
- 500 gram h.o.h. gehakt
- 1 ei
- 1 eidooier voor strijken
Bereiding
Voorbereiding
Zet de BBQ aan op de indirecte wijze.
Gebruik een pizzasteen.
Bereiding
Laat het deeg ontdooien en vraag de slager om gekruid gehakt.
Maak het gehakt aan met een ei en extra vers geraspte nootmuskaat.
Leg het gehakt op het korstdeeg als een grote “worst”.
Vouw het deeg eroverheen en druk het stevig aan. Als laatste met een vork het uiteinde met een vork dicht maken. Strijken met eidooier.
Indirect op bakpapier of een bakmatje 40 minuten op de BBQ
Voedingswaarde
- Amount per serving
- Calorieën0
- % Daily Value*
Tip van Reitse
Warm snijden en als amuse serveren.
Lekker ite!
Leuk om te serveren op een feestje