Saucijzenbrood

  • Voorbereiding5 min
  • Bereidingstijd40 min
  • Totale tijd45 min
  • Aantal porties4 porties

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • Korstdeeg (bladerdeeg) uit de vriezer
  • 500 gram h.o.h. gehakt
  • 1 ei
  • 1 eidooier voor strijken

Bereiding

Voorbereiding

1

Zet de BBQ aan op de indirecte wijze.
Gebruik een pizzasteen.

Bereiding

2

Laat het deeg ontdooien en vraag de slager om gekruid gehakt.
Maak het gehakt aan met een ei en extra vers geraspte nootmuskaat.
Leg het gehakt op het korstdeeg als een grote “worst”.
Vouw het deeg eroverheen en druk het stevig aan. Als laatste met een vork het uiteinde met een vork dicht maken. Strijken met eidooier.
Indirect op bakpapier of een bakmatje 40 minuten op de BBQ

  • Voedingswaarde

  • Amount per serving
  • Calorieën0
  • % Daily Value*

Tip van Reitse

Warm snijden en als amuse serveren.
Lekker ite!

1 Reactie

Schrijf hier uw reactie op dit recept:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

U kunt Reitse ook bellen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten