Gevulde uien van de BBQ

  • Voorbereiding10 min
  • Bereidingstijd45 min
  • Totale tijd55 min
  • Aantal porties4 porties
  • Land van herkomst
  • Gang
    • Bijgerecht
  • Methode
    • BBQ

Ingrediënten

Ingredienten voor hoofd

  • 8 fraaie uien van gelijke grootte
  • 50 gram boter
  • 60 gram bloem
  • ½ ltr volle melk
  • 1 dl room
  • 70 gram geraspte oude kaas
  • verse nootmuskaat
  • 500 gram zeezout

Materialen

  • Weber apparatuur:
  • Aluminium drippan

Bereiding

Voorbereiding

1

Snijd de groenten en blancheer ze kort in kokend water. Leg het bakpapier op de werkbank. Smeer het papier in met roomboter.

Voorbereiding

2

Leg de rauwe Skrei  op de beboterde folie met het vel naar beneden. Doe zout en peper uit de molen op de Skrei naar eigen smaak en leg hier bovenop de groenten en het dillekruid.

Afronding

3

Verwarm de oven voor op 150°C en leg de pakketjes in het midden van de oven op een bakplaat.
Na 15 minuten de pakketjes uit de oven halen en gelijk op een bord.
Aan tafel de pakketjes openen om de eerste heerlijke geuren op te snuiven!

4

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • Voedingswaarde

  • Amount per serving
  • Calorieën0
  • % Daily Value*

Tip van Reitse

Wijnsuggestie
Serveren met een krijtdroge witte wijn: Muscadet Sevre et Maine uit de Loire.